Du kanske redan har märkt att Pink My Life-klubben har genomgått en liten makeover! Nya aktiviteter, format, rubriker och överraskningar hela året – Vi går igenom alla de nya möjligheterna att bidra till Pink My Life-gemenskapen och bli en Pink Lady®-ambassadör!

Nya utmaningar och bidrag

Året runt hittar du bidrag och kan delta i utmaningar för att snabbt samla hjärtan:

  • Bidra genom att svara på frågor, quizz eller enkäter förknippade med Pink Lady®-nyheter. Det går snabbt och är roligt att lämna in bidrag.
  • Utmaningarna består av kreativa och/eller pedagogiska aktiviteter som gör-det-själv-projekt, matlagningsrecept, målarark eller små berättelser som du kan dela med Pink Lady®-gemenskapen.

Delta i händelserna kring Pink My Life-gemenskapen och ha roligt, samtidigt som du lär dig och blir belönad genom att vinna fler hjärtan, som du kan spendera direkt i butiken!

Butiken fylls på med ännu fler presenter

Tack vare den här nya versionen av Pink My Life kan du beställa och få nya presenter. Vi är säkra på att det finns något du gillar i den nya butiken!

Besök Pink My Life-klubbbutiken där du kan få exklusiva goodies, ladda ner material (vägledningar till gör-det-själv-projekt, rollspel, PinKids® aktivitetsböcker m.m.) men också delta i alla våra utlottningar som anordnas med jämna mellanrum där du kan försöka kamma hem storvinsterna!

Vänta inte längre, utan gå med i Pink My Life-klubben och bli en del av vår gemenskap av ambassadörer. Vi hörs snart!